Kaymakam Özkan'ın Veda Ziyaretleri

Tunceli Valisi olarak atanan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Erdal Necip Yardım, Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar'a veda ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Tunceli Valisi olarak atanan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’ye veda ziyaretinde bulunup vedalaştı.
Tatvan’ın önemli bir şehir olduğuna vurgu yapan Kaymakam Mehmet Ali Özkan; “İlçede görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde Tatvan Belediyesi ile çok uyumlu bir şekilde çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyerek uyumlu çalışmalarından dolayı” teşekkür etti.
Kaymakam Mehmet Ali Özkan’ın Tatvan’a uzun yıllardır hizmet ettiğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise şunları kaydetti; “Bu güne kadar Tatvan’a yaptığı tüm hizmetler için Mehmet Ali Özkan’a Tatvan halkı adına teşekkür ediyorum. Tunceli’deki görevinde de özverili çalışmalarının devam edeceğini biliyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Kaymakam Özkan’ın veda ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Korkmaz ve Bülent Özkan’da eşlik etti.

Veda ziyaretlerine devam eden Tatvan kaymakamı Mehmet Ali Özkan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’a da veda ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Yardım, konuğuna yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret Rektör Yardım’ın, Tunceli Yeni Valisi Özkan’a hediye taktim etmesiyle sona erdi.

Yayımlanan atama kararları çerçevesinde Tunceli Valisi olarak atanan ilçe Kaymakam Mehmet Ali Özkan, veda ziyaretleri kapsamında Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya’ya veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Özkan, veda ziyaretleri kapsamında Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey’i makamında ziyaret etti.

Mehmet Ali Özkan, veda ziyaretleri kapsamında Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’ı ziyaret etti.






kaymakam özkan hayırlı olsun vali özkan kaymakam mehmet ali özkan mehmet ali özkan