Adilcevaz Belediyesinin Projelerine Bakanlıklardan Destek

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara'da Adilcevaz'a yapılması planlanan projeler ve yatırımlar konusunda ilgili bakanlıklarla görüşerek destek istedi. Başkan Necati Gürsoy'un görüşme gerçekleştirdiği Bakanlar, hazırlanan projelere destek sözü verdi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara’da Adilcevaz’a yapılması planlanan projeler ve yatırımlar konusunda ilgili bakanlıklarla görüşerek destek istedi. Başkan Necati Gürsoy’un görüşme gerçekleştirdiği Bakanlar, hazırlanan projelere destek sözü verdi.

Adilcevaz’a 2021 yılında yapılması planlanan yatırım projelerini görüşmek ve bu projeleri hayata geçirmek isteyen Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TOKİ ve İller Bankası’na giderek projeler hazırlanan konusunda istişarelerde bulundu.

'2021 Yılı Yatırım Yılı Olacak'
Başkan Gürsoy, yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuçlar aldıklarını ifade ederek; “İlçemizin 2021 yılı öncelikli işlerinin projelerini hazırlayarak Ankara’ya geldim. Milletvekillerimizden Cemal Taşar Beyin ablası vefat ettiğinden Bitlis’te idi. Bu arada Cemal Beye başsağlığı diliyorum. Vahit Kiler beyle makamında buluşarak uzun bir süre yaptığım projeleri konuştuk. Projelerimizi kendisi de olumlu bularak hemen ilgili bakanlardan randevu aldı. Beraberce Tarım ve Orman Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TOKİ ve İller Bankası’na giderek projelerimizi anlattık. Projelerimizin hepsinden de çok olumlu neticeler aldık. Bu konu hakkında Adilcevaz’a dönünce daha detaylı bilgiler vereceğim. Ancak şunu belirteyim; 2021 yılı ilçemizin yatırım yılı olacak. Benimle birlikte gün boyunca Bakanlıklara giderek ödenek alınması için tüm çabasını ortaya koyan Milletvekilimiz Sayın Vahit Kiler Bey’e şükranlarımı arz ediyorum.  Aynı zamanda yine bizlerle birlikte olan ve desteklerini esirgemeyen Ak Parti İl Başkanımız Engin Günceoğlu’na ve Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’a da teşekkür ediyorum” dedi.

 

proje belediye projeleri adilcevaz belediyesi necati gürsoy