Tatvan'da Makam Araçları Zincirleme Kaza Geçirdi! 1 Yaralı

Tatvan'ın Esentepe Mahallesi çıkışında meydana gelen trafik kazasında, Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani ve Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban'ın makam araçlarının da aralarında bulunduğu 4 araç birbirine çarptı.

Bitlis'te bir takım ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün de aralarında bulunduğu 4 makam aracının geçirmiş olduğu zincirleme trafik kazasında 1 kişi ufak sıyrıklarla yaralandı.


Tatvan’ın Esentepe Mahallesi çıkışında meydana gelen trafik kazasında, Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani ve Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban'ın makam araçlarının da aralarında bulunduğu 4 araç birbirine çarptı. Kazada, koruma ekiplerinin aracındaki 1 kişi yaralanırken, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.  

Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani, resmi Twitter hesabında yaptığı paylaşımda; “Talihsiz bir zincirleme trafik kazası geçirdik. Çok şükür benim ve arkadaşlarımın sağlık durumu iyi. Arayan, soran, mesaj atan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim beterinden korusun” dedi.  

makam araçları zincirleme kaza geçirdi zincirleme kaza tatvanda kaza