Tatvan'da Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Yapıldı

Tatvan'da Avrupa hareketlilik haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Tatvan iskelesinde yürüyüşle başlanan etkinlik yerini bisiklet turuna bıraktı. Sahilde bir mesafe bisikletle pedal çeviren ekip, turu iskelede sonlandırdı. İskelede bir süre yelkencileri izleyen grup yapılan açıklama sonunda etkinlik sonlandı.

BitlisTime--  Tatvan’da Avrupa hareketlilik haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Tatvan iskelesinde yürüyüşle başlanan etkinlik yerini bisiklet turuna bıraktı. Sahilde bir mesafe bisikletle pedal çeviren ekip, turu iskelede sonlandırdı. İskelede bir süre yelkencileri izleyen grup yapılan açıklama sonunda etkinlik sonlandı.

Tatvan’da 16-22 Eylül tarihlerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Tatvan Sahili’nde etkinlik düzenledi. ‘Durma! Birlikte Yürüyelim’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Gençlik Spor Müdürlüğü hocaları ve sporcuları, Tatvan Belediyesi Spor Kulübü hocaları ve sporcuları ile engelli vatandaşlar katıldı. Yürüyüş ile başlayan etkinlik ardından bisiklet turu ile devam etti.
 
Etkinlik sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani; “16-22 Eylül tarihlerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası münasebetiyle Tatvan Gençlik Spor Müdürlüğü hocaları ve sporcuları, Tatvan Belediyesi Spor Kulübü hocaları ve sporcuları ile engelli kardeşlerimizin katılımıyla etkinlik düzenledik. Etkinliğimiz iskeleden yürüyüşle başladı. Ardından bisikletlerimiz ile hareket ettik. Buradaki amacımız vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmak. Bizde şehrimizi planlarken bu amaçlı göz önünde bulundurarak planlıyoruz. Özellikle bisiklet yolu projemiz tamamen yaşama adapte olacak şekilde projelendirildi. Sadece sahil bandımızda değil caddemizde de olacak’ dedi.
 

avrupa hareketlilik haftası tatvanda avrupa hareketlilik haftası